5,2sec-ANIMATIEdae6185766bc044bde640040cd501fed
fit-animatie
fit-animatieTXT
plezier-animatie
plezier-animatie-TXT
samen-animatie
samen-animatieTXT
ambitie-animatie
ambitie-animatieTXT

Heb jij het in je?

Start met onze een beginnerscursus van 4 lessen en ontdek de sport van moderne ridders.

Wij bieden schermen aan voor jeugd, volwassenen, en zelfs voor sporters met een beperking hebben wij aparte schermgroepen. In de regel kun je al vanaf zeven jaar beginnen met schermen.

Schermen is een dynamische sport voor jong en oud gebaseerd op een goed evenwicht tussen inzicht, techniek en snelheid. Het gaat om raken en niet geraakt worden met de inzet van alles wat je in je hebt. Kijk hier voor meer informatie of aanmelden.

Doorgaan na de cursus

Wij bieden u groepstrainingen en tevens 2 vrije sparringuren aan binnen het lidmaatschap. Ook kunt u aan privelessen, conditietraining of extra wedstrijdtrainingen deelnemen. Lees verder…

De schermclub

Lancelot is een Arnhemse jonge en dynamische schermclub maar inmiddels ook de grootste van Gelderland. Wij zijn als een van de grootste schermcentra in Nederland gehuisvest in een professionele schermzaal. Schermen heeft naast het met plezier van deze sport beoefenen ook andere positieve effecten op je ontwikkeling, zoals weerbaarheid, vertrouwen, focus, snelheid en coördinatie.

Onze schermleraren zijn nationaal en/of internationaal opgeleid. Zij begeleiden op uw niveau het schermspel, maar hebben ook aandacht voor discipline, respect en plezier in de sport met elkaar.