In onze visie staat naast ‘fitheid’ en ‘samen’ ook ‘ambitie’ waar de club voor staat. Dat laatste is inmiddels een feit geworden.

Onze schermvereniging is inmiddels meer dan twee jaar onderweg. dat is op zich nog niet lang maar er is al veel bereikt.

We hebben nu 2 jeugdgroepen floret, 2 groepen sabel jeugd, een groep floret en sabel volwassenen en 2 groepen voor het G schermen. Wij groeien daarmee in de breedte goed door.  Maar nu is ook een tijd aangebroken dat wij naast de breedte ook in de hoogte gaan groeien en gaan aan de slag om de ‘ambitie’ van schermers waar te maken.20170515_201736

Sinds 1 mei is de wedstrijdtraining begonnen. Een aparte training naast de reguliere groepstraining. Hier wordt anders getraind. Coördinatie, reactievermogen, mentale weerbaarheid, spelvaardigheid etc krijgen hier de aandacht.

Deze training organiseren wij exclusief voor onze jeugdleden die inmiddels wedstrijden doen of meedoen aan de externe competitie.

we zijn nu 3 trainingen verder en de vonk is overgeslagen. We zitten nu op 13 deelnemers op deze training en er willen er nog meer. Met veel enthousiasme kijken we dan ook naar de toekomst waarin we niet alleen een gezellige grote club zijn maar ook een club waar je je ambities waar kan maken.